Update en laatste Informatie rondom Corona-virus

21 maart 2020

We volgen de ontwikkelingen rondom het corona virus op de voet en volgen de richtlijnen van de lokale overheid en gezondheidsafdelingen. Het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Wat is de actuele situatie op Bonaire?
Op Bonaire zijn nog geen personen met een COVID-19 besmetting bevestigd. Als preventiemaatregel is besloten dat het luchtruim voorlopig is gesloten voor alle passagiersvluchten vanuit Europa, VS en andere landen die een risico vormen voor verspreiding van het coronavirus. Ook geldt er een aanmeerverbod voor cruiseschepen.

Wijzigen en annuleren nieuwe boeking
In verband met Corona-virus heeft Grand Windsock Bonaire tijdelijk de annuleringsvoorwaarden aangepast. Wij begrijpen dat u wellicht twijfelt om nu een boeking te maken. Alle boekingen die u nu maakt kunt u binnen een jaar onbeperkt wijzigen en daarnaast annuleren tot 30 dagen nadat het inreisverbod voor vluchten uit Europa door de overheid op Bonaire en/of Nederland is opgeheven.

Wat te doen als u vakantie niet door kan gaan?
Wanneer uw vakantie niet kan plaatsvinden door de reisbeperkingen die zijn ontstaan vanwege het Corona-virus kunt u kosteloos uw boeking wijzigen naar een later tijdstip. Heeft u geboekt via Booking.com of Expedia? Dan kunt u de boeking wijzigen in uw account. Heeft u een directe boeking gemaakt? Neem contact op met onze receptie zodat wij uw boeking kunnen aanpassen naar uw wensen.

Heeft u vragen?
Ons team helpt u graag verder. Stuur een WhatsApp naar +599 700 5363 of neem contact op met onze receptie: https://grandwindsockbonaire.com/contact/