Privacystatement Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V.

Algemeen
De verwerking van persoonsgegevens kan een grote inbreuk vormen op de persoonlijke levenssfeer van de betrokkene, omdat gegevens gevoelige informatie over een persoon kunnen verschaffen. Deze zogenaamde bijzondere gegevens betreffen alle persoonsgegevens die informatie verschaffen over: godsdienst of levensovertuiging, ras, politieke gezindheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging. Grand Windsock Verhuur & Beheer B.V. wensen deze gegevens niet te achterhalen en dus ook niet op enigerlei wijze te verwerken.

Bezoekers van deze door Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V. beheerde website hebben daarom recht op privacy en bescherming van persoonlijke gegevens die achtergelaten worden. Bij het boeken van een vakantie zullen wij daarom uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg behandelen. Dit verplicht onze registratie volgens de Europese wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Door antwoord te geven op onderstaande vragen hopen wij u duidelijk te informeren over de wijze waarop Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V. met uw persoonsgegevens omspringt.

Waarom wordt informatie verzameld?
Informatie over bezoekers van de website en boekers bij Grand Windsock Bonaire  beheerd door Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V., wordt verzameld om:

  • u snel en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn
  • het productaanbod van Grand Windsock Bonaire zo goed mogelijk aan uw wensen aan te passen
  • uw boekingen op een correcte wijze te kunnen afhandelen
  • u tijdens uw verblijf bij Grand Windsock Bonaire te ontzorgen

Enkel voor deze doelen zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden, alleen ten behoeve van de uitvoering van uw verblijf en dus om de gezamenlijke overeenkomst uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan de beherende partij van Grand Windsock Bonaire. Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Welke informatie wordt er verzameld en waarom?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzamelen wij statistische informatie en persoonsgegevens. De wijze waarop dit gebeurt, wordt hieronder beschreven:

Statistieken
Via deze website worden algemene gegevens over bezoekers en hun ‘gedrag’ binnen deze pagina’s gemeten. Zoals de meest opgevraagde pagina’s en vanuit welke pagina een bezoeker op deze website terechtkomt. Deze gegevens zijn niet gekoppeld aan uw naam of adres. Het doel van deze algemene meetgegevens is verbetering van (de navigatie en structuur van) de website, maar deze statistieken kunnen ook dienen ter verbetering van de vindbaarheid van de website en voor marketing doeleinden

Verwerking van persoonsgegevens
Om de boekingen op correcte wijze af te handelen, worden enkel gegevens bewaard die via deze website, en via de aan deze website verbonden partnersites, door een klant zelf worden ingevuld. Dit geldt ook wanneer u op een andere manier contact hebt gehad met Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V., met als resultaat het maken van een boeking of het aanvragen van informatie.

Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V. zullen de gegevens alleen gebruiken voor het uitvoeren van de overeenkomst of om u in de toekomst een zo goed mogelijk aanbod te doen. U zult geen nieuwsbrieven ontvangen, tenzij u hiervoor zelf toestemming geeft. Als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief kunt u zich ten alle tijden uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens worden voor een periode van 7 jaar na uw laatste verblijf bewaard. De periode van 7 jaar is nodig voor mogelijk inzake aan de belastingdienst. Als u in 7 jaar niet opnieuw boekt of interesse toont kan er ook worden aangenomen dat u geen interesse meer heeft in Grand Windsock Verhuur & Beheer B.V.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
De persoonsgegevens die zelf door een klant zijn of worden ingevuld, worden gebruikt om:

  • Boekingen op een correcte wijze af te handelen
  • U te ontzorgen voor en tijdens uw verblijf bij Grand Windsock Bonaire
  • U in de toekomst op een snelle en gepaste manier (opnieuw) te kunnen laten boeken
  • Uw gegevens worden zo goed mogelijk veilig opgeslagen en niet met derden gedeeld, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Hoe kunt u uw gegevens inzien?

Na het maken van een boeking ontvangt u van Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V. inloggegevens. U kunt op onze website inloggen en uw gegevens inzien en aanpassen. U kunt ook direct contact opnemen via +559 700 5363  of frontoffice@grandwindsockbonaire.com om uw gegevens op te vragen.

Wat moet u doen als u bepaalde informatie niet wilt verstrekken of niet wenst te ontvangen?
Wanneer u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten, volstaat het om geen akkoord te geven op de pagina’s waar om persoonlijke informatie wordt gevraagd.

Indien u uw gegevens niet wilt aanvullen in de MijnOmgeving bij het definitief maken van een boeking, dan kan er geen overeenkomst tot stand komen en is het dus ook niet mogelijk om definitief te boeken.

Elke klant beschikt daarnaast over het recht van verzet tegen het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens. U kunt dit via het contactformulier op deze website kenbaar maken aan Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V.

Daarnaast heeft u het recht te klagen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens) en heeft u ten alle tijd recht op inzage van uw gegevens.

Cookies
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Functionele cookies zijn nodig voor een correcte werking van de website. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. U kunt cookies weigeren of blokkeren door de configuratieparameters van uw browser te wijzigen.

Niet-functionele cookies in deze website:

  • Google Analytics: Gebruikt voor het verzamelen van website statistieken. De verzamelde gegevens voor gebeurtenissen en gebruikers worden niet automatisch verwijderd.
  • com: Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
  • com: Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.
  • net: Gebruikt om de website te analyseren en dit aan Google en andere adverteerders die werken met DoubleClick toe te laten om relevante reclame voor de gebruiker te tonen.
  • com: Registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. En om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.
  • com: Hotjar is een analyse en feedback tool. Door deze 2 te combineren kunnen we onze website beter maken.
  • Google Adwords: Gebruikt om u gerichte advertenties aan te bieden en advertentiecampagnes te optimaliseren.
  • com: Gebruikt om de web-chat te triggeren, waarmee het mogelijk is om support vanuit een chat agent te vragen.
  • Bing Ads: Gebruikt om Bing Ads en ons te laten weten dat u op de advertentie heeft geklikt en welke pagina’s u later heeft bezocht. Daarnaast kunnen er profielen mee worden opgebouwd.

Grand Windsock Bonaire Verhuur & Beheer B.V.
EEG Bulevar 3 Caribisch Nederland. Correspondentieadres: Postbus 737.  Kamer van Koophandel: 10487

Adres in Nederland: Wheeweg 10, 7417 EW Goor. Kamer van Koophandel: 75896044

+559 700 5363
frontoffice@grandwindsockbonaire.com