Uw eigen stukje tropisch Nederland op Bonaire.

Helaas moeten wij u teleurstellen want Grand Windsock Bonaire is inmiddels geheel verkocht. Vanwege de grote vraag naar vakantiewoningen op Bonaire bereiden wij op dit moment de start verkoop (begin december 2019) van een nieuw project voor. Het Belnem House Bonaire ligt vrijwel naast Windsock op 100 meter van het strand van The Beach in de populaire villawijk Belnem (Kralendijk). In totaal komen er 30 luxe studio’s en appartementen rondom een fraaie ingesloten tropische tuin met zwembad en zonneterras. Belnem House Bonaire is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept.

Schitterend en exclusief resort met luxe nieuwbouw vakantie villa’s & appartementen bij het strand in de villawijk Belnem – Kralendijk, Bonaire

Benieuwd wat er te doen is op Bonaire? Klik hier

Bon bini na Boneiru, welkom op Bonaire!

Als kroon op de ontwikkeling van luxe resorts op Bonaire wordt aan de EEG Boulevard in Belnem het Grand Windsock Bonaire gebouwd. Na de succesvolle realisering van de eerste fase en de Windsock Beach Club wordt het resort uitgebreid met 37 luxe villa’s en 30 appartementen gelegen in een prachtige tropische oase. Een uniek resort met alle faciliteiten en wooncomfort op een comfortabel en hoog niveau.

Windsock Bonaire is bestemd voor toeristische  verhuur volgens een uitgekiend verhuur- en beheerconcept. De combinatie van een modern gebouwd vakantiehuis op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat een investering in Grand Windsock Bonaire zeer interessant is voor de particuliere belegger.