WINDSOCK BONAIRE

Bon bini na Boneiru, welkom op Bonaire!

  • 67 nieuw te bouwen luxe villa’s en appartementen gelegen in een prachtige tropische oase
  • Op een toplocatie in de mooie villawijk Belnem (Kralendijk)
  • Beachclub ,met eigen strand en steiger
  • Openbare stranden in de nabijheid
  • Appartementen en villa’s worden nieuw gebouwd, keuze uit diverse plattegronden
  • Succesvol verhuur- en beheer concept met uitstekende huurinkomsten
  • Prijsrange van € 287.000 – € 367.000 V.O.N.

Het project

Na de succesvolle bouw van de eerste fase met 8 sfeervolle appartementen en de eigen Windsock Beach Club aan de Caribische zee wordt het resort uitgebreid. In totaal komen er 30 nieuwe appartementen verdeeld over twee gebouwen en 37 vrijstaande villa’s omgeven door prachtig aangelegde tuinen. Windsock Bonaire wordt een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad, restaurant met bar en een duikschool. De appartementen en villa’s zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire.

Windsock Appartementen

De 30 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen met ieder drie verdiepingen. De ruime appartementen van ca. 130 m2 hebben allemaal een ruime living met luxueuze keuken met direct toegang tot een overdekte veranda met royaal leefruimte. De appartementen op de begane grond hebben naast deze veranda ook een extra terras aan de zwembadzijde. De appartementen op de 1e verdieping hebben deels zeezicht en de penthouses op de bovenste verdieping kijken fraai uit op de Caribische zee.

Elk gebouw heeft een fraaie patio binnentuin waardoor ook de middelste appartementen verzekerd zijn van veel lichtinval. Alle appartementen worden zeer comfortabel uitgerust en er kan worden gekozen voor twee of drie slaapkamers en meerdere badkamers. Vanzelfsprekend behoort een garderobe en opbergkast met wasmachineaansluiting en spoelvoorziening voor duik- en snorkeluitrusting tot de standaard voorzieningen.

Alle appartementen hebben een privé parkeerplaats naast het gebouw.

Een brochure ontvangen? Klik hier

Windsock
Villa’s

Op het project zijn 37 villa’s gepland verdeeld over 37 kavels. Elke woning heeft een overdekte en ruime veranda en krijgt een fraai ingerichte en onderhoudsvriendelijke tuin met terras en eigen parkeerplaats.

U heeft de keus uit 3 verschillende types variërend in oppervlakte van 100 m2 tot 150m2 en met 2 of 3 slaapkamers en meerdere luxueuze badkamers. U selecteert uw kavel en besluit vervolgens welk type villa u wilt laten bouwen.

De villa’s beschikken over een living met een luxe open keuken, garderobe en voldoende bergruimte, airconditioning en een parkeerplaats op het eigen terrein. Een berging met een wasmachine aansluiting en een buitenkraan hoort tot de standaard voorzieningen. Desgewenst kan een buitendouche en spoelinrichting voor duik- en snorkeluitrusting als meerwerk worden aangeboden.

Een deel van de villa’s heeft direct zicht op het zwembad en restaurant.

Een brochure ontvangen? Klik hier

Overige informatie

Prijzen

De prijzen variëren van
€ 287.000 tot € 367.000 v.o.n.
Er zijn geen bijkomende kosten.

De villa’s en appartementen zijn standaard zeer compleet uitgerust inclusief een fraaie keuken welke van alle gemakken is voorzien, luxe badkamers en hoogstaand sanitair.

Onze project inrichter heeft een aansprekend inventarispakket samengesteld. Prijs van het basis inventarispakket voor villa’s en appartementen:

2 slaapkamer € 25.000
3 slaapkamer € 27.500

Van dit pakket is een uitgebreide presentatie met inrichtingsvoorbeelden beschikbaar.

U heeft ook de mogelijkheid om door onze specialist een interieur voor uw villa of appartement te laten ontwerpen (meerprijs op aanvraag). De in deze brochure gebruikte artist impressies geven een idee van de mogelijkheden.

Hypotheek

U kunt ervoor kiezen om een deel van de woning te financieren. Ook indien u voldoende eigen middelen hebt om aan te kopen zonder financiering, kan een hypotheek interessant zijn. Indien het rendement op uw investering hoger is dan de te betalen hypotheekrente, kunt u door te financieren het rendement op uw eigen inbreng verhogen.

Voor de hypotheek hebben wij een aantal aanbiedingen van Caribische banken. De actuele rentetarieven zijn echter wel hoger dan wat we in Nederland zijn gewend en variëren tussen 5% en 6%. De bank financiert tot 65% van de koopsom, de looptijd is max. 30 jaar of tot een leeftijd van 70 jaar. De hypotheek is op basis van annuïteiten.

Een vaak toegepaste financiering is gebruik te maken van de overwaarde van het eigen woonhuis. U kunt bij uw eigen hypotheekverstrekker een aanvullende hypotheek sluiten voor de aankoop op Bonaire. Het eigen woonhuis dient hierbij als onderpand en de lage Nederlandse rente is van toepassing. En andere alternatieve mogelijkheid is om een bestaande aandelen portefeuille als onderpand te gebruiken. Afhankelijk van de samenstelling van het aandelenpakket verstrekt de bank een deel van de waarde met lage rente voor aankoop van een tweede woning.

Ligging en bereikbaarheid

Bonaire maakt geografisch gezien samen met Aruba en Curaçao (ABC eilanden) onderdeel uit van de Benedenwindse eilanden en deze liggen in het zuidelijk deel van de Caribische zee voor de Zuid-Amerikaanse kust.

Bonaire International Airport of Flamingo Airport is de internationale luchthaven op Bonaire. Er zijn dagelijks vluchten (direct of via Curaçao en Aruba) vanuit Amsterdam met KLM en TUI fly. Delta Airlines en United vliegen een aantal malen per week vanuit Houston, Newark en Atlanta. De regionale luchtvaartmaatschappijen Divi Divi en Insel Air vliegen dagelijks meerdere malen op Curaçao en Aruba. De vliegtijd naar Amsterdam is ca. 10 uur en de kosten van retourtickets variëren van € 500 tot € 900 afhankelijk van verblijfsduur en tijdig boeken. Er zijn regelmatig goedkope aanbiedingen van KLM en TUI fly.

Windsock Bonaire ligt in de villawijk Belnem op korte afstand van het centrum van de hoofdstad Kralendijk.

Verhuur en beheer

Grand Windsock Bonaire is bestemd voor verhuur. U heeft echter zeer ruime en flexibele eigen gebruiksmogelijkheden en middels de eigen beheerorganisatie is de verhuur en het beheer uitstekend geregeld. Het Windsock Bonaire management team regelt niet alleen de verhuur en huurafrekening maar zorgt ook voor de receptie en gastenontvangst, dagelijks en preventief onderhoud en een huismeester service. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf in de verhuur van uw vakantiewoning bemiddelen.

Bonaire kent geen seizoenen en een toeristische bezetting tot 70% op jaarbasis is goed haalbaar. De combinatie van een modern gebouwde vakantiewoning op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat een investering in Windsock Bonaire zeer interessant is voor de particuliere belegger.

Meer informatie kunt u lezen in de toelichting op verhuur, beheer en eigengebruik.

Koopbegeleiding

Het gehele aankooptraject van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de  wet- en regelgeving op Bonaire inzake bouw en fiscaliteit.

In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc.

Als u dat wenst verzorgen wij de hypotheek-aanvraag en zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt voor het opstellen van de overeenkomsten.

Informatie & contact

Bezichtigingen vinden plaats op persoonlijke afspraak en kunnen plaatshebben op elk gewenst moment. Vluchten en aanbiedingen kunt u gemakkelijk zelf uitzoeken via www.skyscanner.nl en wij helpen u graag bij het reserveren van verblijfsaccommodatie op Bonaire. Wij ontmoeten u dan ter plaatse en informeren u over de bouw, mogelijk meerwerk, de beschikbare woningen, de omgeving en de overige kenmerken van het project. Na afloop van uw bezoek heeft u een uitstekende indruk van de mogelijkheden.

Meer informatie, een oriënterend gesprek of een bezichtiging:
Maarten van der Werff
Tel: +31 (0)6 – 539 408 65
maarten@mynexthome.nl

Uitgebreide verkoopinformatie, verhuur, rendement en bezichtiging:

Patricia Blauw
Tel: 31 (0)6 – 119 120 03
patricia@grandwindsockbonaire.com